Over Frank

Frank van Klink zal zal in onze studio te Almere de gespreksleider zijn en met de tafelgasten het gesprek aangaan. Hij weet sprekers te verleiden net dat extra te zeggen dat je vaak niet te horen krijgt zonder de sprekers daarmee in verlegenheid te brengen.
Frank publiceert regelmatig columns en is ook bekend van zijn vlogs welke veelal gaan over het huidige mobiliteits- landschap. Tot voor kort was hij ook directeur van XLLease. Naast dagvoorzitter is hij actief in diverse advies- en bestuursrollen.

Door zijn technische achtergrond gecombineerd met empathisch vermogen en humor is hij hij breed inzetbaar en de ideale tafelhost voor de Fleet Lounge Live! uitzendingen. 

Zijn bedrijf www.vanklinkspreekt.nl mag o.a. VPRO tegenlicht, VNO-NCW, Stichting Present en Automotive Insiders tot haar klanten rekenen. Voorbereiding is de sleutel voor een succesvol event en daarom denkt Frank graag in een vroeg stadium met u mee als opdrachtgever. Naast zijn rol als dagvoorzitter is Frank actief als columnist via print en video en daarmee gewend aan het gebruik van de camera en autocue.

< Terug naar programma

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors