Mobiliteit in het (post) corona-tijdperk

In de aanloop naar het grote, hybride Fleet Event op 30 oktober a.s. (verplaatst naar 2021) gaan we in de online Fleet Lounges Live! nader in op een aantal essentiële aspecten van fleet- en mobiliteitsmanagent tijdens de coronacrisis en daarna.

U kunt de Fleet Lounge van 24 juni hier terugkijken.

Programma 24 juni:

16:00 uur: Onder leiding van onze vaste tafelhost Frank van Klink is er in de eerste Talkshow aflevering aandacht voor ondermeer:

 • De Corona-crisis als katalysator van mobiliteitsbeleid. Wat is er gebeurt en waar gaan we heen. Welke kansen en bedreigingen zijn er? 
  Tafelgast: Youri Schenau - Programmamanager Duurzaamheid bij Arcadis en Voorzitter van Stichting Anders Reizen
   
 • Gedragsverandering: Hoe zorgen we dat we ook na Corona minder blijven reizen en meer gaan fietsen, bewegen, thuiswerken, spitsmijden, carpoolen en autodelen? 
  Tafelgast: Serge van den Berg - Fynch Mobility
   
 • "Maak bestaande vloot deelbaar!" Het OV is nu weinig populair, autodelers melden daarentegen spectaculaire groei in nieuwe aanmeldingen!
  Tafelgast: Reinald Bronkhorst - Vecore
   
 • De coronatijd heeft, volgens de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), een positief effect op een aantal al langlopende doelstellingen binnen de zakelijke mobiliteit. Daaraan moet worden vastgehouden. Hoe? Aan de hand van het nieuwe Position Paper over de Zakelijke mobiliteit na corona, zal Jan van Delft hier toelichting op komen geven.
  Tafelgast: Jan van Delft - Voorzitter Vereniging Zakelijke Rijders
   
 • Waterstof tot nadenken… De greendeal als een van de speerpunten van economisch herstel, zo ziet de Europese Unie het graag. Gaat waterstof eindelijk meters maken?
  Tafelgast: Mike Belinfante - Hyundai Motor Netherlands
   

17:15 uur: Athlon webinar: Met flexibele mobiliteit grip op kosten

Loods uw wagenpark door de coronacrisis
De coronasituatie heeft grote impact op onze manier van werken en reizen. Veel bedrijven moeten hun economische vooruitzichten flink bijstellen. Hoe kunt u de kosten van uw wagenpark verlagen? En hoe past u uw mobiliteitsbeleid aan op deze nieuwe werkelijkheid? Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken?

Wat kunt u verwachten?

 • Hoe bezuinigt u (snel) op uw wagenpark?
  U ontvangt concrete handvatten om op korte termijn extra cashflow uit uw wagenpark te halen én op lange termijn slim te besparen op uw leaseauto’s.
 • Hoe zorgt u voor flexibele mobiliteit voor uw medewerkers?
  Wij laten zien hoe u flexibele reisregelingen voor uw medewerkers inricht, waarmee u geld bespaart en snel kunt af- of opschalen.
 • Wat betekent de 1,5-metersamenleving voor uw mobiliteitsbeleid?
  We bespreken hoe mobiliteit er in de toekomst uit zal zien, nu veel Nederlanders hun reisgedrag en werksituatie blijvend veranderen. Is uw organisatie daar klaar voor? U leert wat u nú al kunt doen ter voorbereiding.

Over de sprekers

Niels van den Hoogen, commercieel directeur van Athlon Nederland, werkt al vele jaren in de leasebranche en is een doorgewinterde lease-, mobiliteits- en automotive-expert.

Alexander Heijkamp, CSR-directeur bij Athlon Nederland, zet zich in voor het duurzaamheidsbeleid van Athlon en onze klanten, met focus op elektrisch rijden en duurzame mobiliteit

Paul Bouwmeester, innovatiemanager bij Athlon, weet alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van flexibel leasen en nieuwe mobiliteit.

Tijdens dit exclusieve webinar heeft u ook de mogelijkheid om te chatten met een moderator van Athlon. 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors