Premium Partners

Duurzame, zakelijke mobiliteit: waar te beginnen?

Op donderdag 14 september vindt er weer een Fleet Lounge plaats. Brancheborrels specifiek voor wagenparkbeheerders en beslissers omtrent zakelijke mobiliteit. U kunt tijdens de Fleet Lounge in een prettige omgeving; netwerken en kwalitatief hoogwaardige informatie verkrijgen van onze partners omtrent wagenparkbeheer & mobiliteit. Daarnaast is er uiteraard de mogelijk om kennis te delen met uw collega Fleetowner. De Fleet Lounges vinden plaats in Hotel van der Valk Houten.

Programma
15:00 uur   Ontvangst bezoekers 
16:00 uur   Duurzame, zakelijke mobiliteit: waar te beginnen?
16:45 uur   Lancering ‘Leasewijzer - voor werkgevers’ 
17.00 uur   Fleet Lounge (netwerkborrel)
19.00 uur   Einde

Gastspreker 
Steven Nelemans (CEO) en Thom Sabel van Amber Mobility
Lysbeth van Silfhout - Duurzaam vervoersbeleid ABN AMRO 

Duurzame, zakelijke mobiliteit: waar te beginnen?
De zakelijke mobiliteit van veel bedrijven bestaat vandaag de dag grotendeels uit lease auto’s en kilometervergoedingen voor privé auto’s. Gelukkig realiseren steeds meer bedrijven zich dat dit een dure, inefficiënte, en vervuilende vorm van vervoer is. Maar waar begin je met het samenstellen van het nieuwe mobiliteitsbeleid? Worden het deelauto’s, deelritten, of juist alleen maar openbaar vervoer. Steven en Thom delen in een interactieve sessie hun ervaringen en geven tips over het gemakkelijk verduurzamen van een zakelijke vloot.
Lysbeth van Silfhout zal als ervaringsdeskundige voor duurzaam vervoersbeleid bij ABN AMRO, haar  ervaringen delen met betrekking tot de pilot die met Amber Mobility is gedaan bij de Bank.

Gastspreker
Koenraad Backers - Natuur & Milieu

Lancering ‘Leasewijzer - voor werkgevers’
Natuur & Milieu presenteert samen met FleetSupport en Dutch, de Leasewijzer. Tal van concrete maatregelen, inzichten en tips helpen u bij de aanpak van mobiliteitsverandering en bij de succesvolle implementatie ervan. Voor de Leasewijzer is gebruikgemaakt van de ruime kennis en ervaringen van een brede groep werkgevers en
adviseurs als ABN AMRO, Arcadis, Centric, Nationale Nederlanden, NS, Siemens, Stedin, Royal HaskoningDHV en Volksbank.

Aanmelden kan nu via deze pagina, dan bent u verzekerd van een plaats. 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors

Organisatie en mediapartner