Premium Partners

“De snelste weg naar een elektrisch wagenpark”

Elektrisch, maar ook autonoom en deel-concept rijden neemt vanaf heden en de komende jaren een grote vlucht. Niet alleen door de verwachte hausse aan nieuwe (vol) elektrische auto’s die vanaf deze zomer en de komende jaren, maar natuurlijk ook door de inmiddels veranderende fiscaliteiten, waarbij alleen volledig elektrische auto’s profiteren van korting op de bijtelling. 

 

De organisatie nodig u daarom uit, mee te praten over dit thema op het Fleet Event van donderdag 22 maart, wederom in Hotel van der Valk Houten. Zo weet u in één middag wat er op u afkomt en bent u goed voorbereid op de toename van EV’s in uw wagenpark.

Tijd

Onderwerp

Spreker

Bijeenkomst “Fleet Ladies”

Zaal: Melbourne 2

11.00 uur

‘Accelerating happiness in e-Mobility’

Sandra zal een interactieve presentatie verzorgen over laaddienstverlening tijdens de bijeenkomst voor (alleen) Fleet Ladies met als titel ‘Accelerating happiness in e-Mobility’. In deze presentatie gaat zij in op de diversiteit van laadpunten, de slimme diensten en de aanpak voor het elektrificeren van het wagenpark. Ook zal zij kort ingaan hoe Eneco omgaat met de vergroening van haar wagenpark.

Sandra Neuray - Manager Partnerships at Eneco

12.00 uur

Ontvangst bezoekers (ook heren!) met netwerk-lunch

 

Plenaire Melbourne 1

12.55 uur

Welkom & opening Fleet Event 2018

Patrick van Tilburg – Directeur EXPOMotion

Plenaire 
Zaal: Melbourne 1


13.15 - 13.50 uur

"De hobbelige weg naar een elektrisch wagenpark"

De weg naar een elektrisch wagenpark is bezaaid met drempels, onzekerheden en vele vragen bij fleetowners maar ook gebruikers...

Op basis van de resultaten van een studie uitgevoerd voor de Provincie Vlaams-Brabant en VOKA in België worden een aantal van deze uitdagingen toegelicht en aanbevelingen geformuleerd.

Een roadmap voor de fleetowner?

Bart Vanham – Fleet360

Parallelsessie
Zaal: Melbourne 2

Ronde 1 A: 
14.00 tot 14.30 uur

Pauze

Ronde 2 A: 
15.00 tot 15.30 uur

Pauze

De kleine lettertjes van de fiscale regelgeving auto van de zaak.

We kennen ze allemaal: de bekende kleine lettertjes. Ook de bijtelling kent de nodige spelregels. Sommige wat bekender, andere onbekend. Jan Rolleman - fiscalist voor de automotive branche - zal u aan de hand van praktijkvoorbeelden meenemen naar de kleine lettertjes van de fiscale regelgeving van de auto van de zaak. Vanzelfsprekend met concrete tips voor uw eigen wagenpark!

Mr. Jan Rolleman - AMD automotive fiscalisten B.V.

 

 

 

Deze sessie wordt u aangeboden door Transscope

Parallelsessie
Zaal: Sydney 1

Ronde 1 B: 
14.00 tot 14.30 uur

Pauze

Ronde 2 B:
15.00 tot 15.30 uur

Pauze

Een effectieve route naar een elektrisch wagenpark.

De automotive/mobiliteitsmarkt is in beweging. Elektrische auto’s zijn niet langer een innovatie, maar zijn van trend naar een serieus alternatief gegroeid. De snelheid waarmee u uw duurzaamheidsambities haalt is afhankelijk van deze sterk veranderende omgeving. ‘Energieneutraal’ of ‘emissie-loos’ zijn termen die bij ons niet alleen in de wandelgangen gehoord worden, maar waar wij dagelijks aan bijdragen. Bij de overgang naar een elektrisch wagenpark hoort een gedegen plan, waarin het vertrekpunt, de bestemming en de route daarnaartoe duidelijk omschreven worden. Definieer een vertrekpunt, bepaal op basis daarvan je doelen, maak ze meetbaar en plan de deelstappen in tijd en acties die nodig zijn om succesvol je bestemming te bereiken.

Arie Brundel, geeft u in deze sessie concrete handvaten die u in uw streven naar een duurzaam wagenparkbeleid kunt gebruiken.

Arie Brundel - Fleet Support

 

 

 


 

 

 


 

Deze sessie wordt u aangeboden door
Fleet Support

Parallelsessie
Zaal: Sydney 3

Ronde 1 C: 
14.00 tot 14.30 uur

Pauze

Ronde 2 C:
15.00 tot 15.30 uur

Pauze

De tweede NS Benchmark Zakelijke Mobiliteit: zo regelen werkgevers hun mobiliteit

NS heeft haar tweede Benchmark Zakelijke Mobiliteit gepubliceerd. Daarin vertellen zo’n 600 werkgevers hoe zij hun mobiliteit regelen. De auto blijkt nog altijd leidend, maar 32 procent van de bedrijven zegt actief te sturen op minder autokilometers.

De uitkomsten van dit volledige rapport, zullen worden gepresenteerd tijdens deze sessie.

Rob Groenen - Fleet Profile en Marcus Hinrichs - NS Zakelijk

Parallelsessie
Zaal: Sydney 2

Ronde 1 D: 
14.00 tot 14.30 uur

Pauze

Ronde 2 D: 
15.00 tot 15.30 uur

Pauze

Voordelen van een elektrische vloot

Tijdens het Fleet Event bespreekt André de voordelen van een elektrische vloot voor ondernemingen. Daarbij gaat hij onder meer in op: 

- Fiscale en financiële voordelen; 

- De positieve invloed op imago en reputatie door als organisatie in te zetten op duurzaamheid en innovatie;

- De uitkomsten van recent NewMotion onderzoek onder (zakelijke) elektrische rijders. 

Sander van der Veen - NewMotion

14.30 tot 15.00 uur

Pauze

 

15.30 tot 16.00 uur

Pauze

 

Plenaire 
Zaal: Melbourne 1

16.05 tot 17.00 uur

De toekomstige automobiel

Het is zijn passie: presentaties geven over de invloed van nieuwe technologieën op ons leven en in het bijzonder in de automotive industrie. En dat straalt Vincent Everts ook uit op het podium: op energieke wijze overspoelt hij u met allerhande informatie. Tot het u duizelt. En dat is ook de bedoeling. Want duizelen doet het de meeste mensen van u tegenwoordig, met die constante stroom aan nieuwe technologieën.

Vincent Everts

17.00 tot 19.00 uur

Fleet Lounge  (Netwerk-borrel)

 

* Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen
 

Het bezoeken van het Fleet Event is gratis voor fleetmanagers, wagenparkbeheerders, mobiliteitsmanagers en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor wagenparkbeheer binnen de organisatie. Dienstverleners en toeleveranciers betalen een toegangsprijs van € 299,- excl. 21 % BTW voor een bezoek aan het Fleet Event.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors

Organisatie en mediapartner