Fleet Event presenteert het congres: Masters of MBLTY! Ontmoet de toppers uit de mobiliteitswereld

Geen ‘future’ mobiliteitsvergezichten maar weten wat er op dit moment speelt in mobiliteitsland. Masters of MBLTY stelt een congresprogramma samen, zoals u van ons gewend bent, op donderdag 19 maart a.s. in Hotel van der Valk Houten, met de toppers uit de mobiliteitswereld: van deelautobedrijven tot telematicaleveranciers, van mobiliteitskaarten (MaaS) tot elektrisch rijden en- laden. De belangrijkste thema’s waarmee HR, Fleet- en Mobiliteits-managers heden ten dage worstelen, komen langs.

Uiteraard faciliteren wij u deze geheel verzorgde fleetowners-netwerkdag incl.: lunch, hospitality, registratie en parkeren, actuele informatie en kennisdeling door keynote sprekers en een aangeklede netwerkborrel (van 12:00 tot 19:00 uur)

Binnenkort informeren wij u over het volledige dagprogramma (incl. Fleet Ladies bijeenkomst) met thema's, concept en  sprekers op het 5e Fleet Event in 2020. Reserveer vast een plaats, want vol = vol!

Aanmelden kan nu via deze link of onderstaande button.

Reserveer donderdag 19 maart in uw agenda voor het Fleet Event en download hier uw vCalendar of iCalendar

Het bezoeken van het Fleet Event is gratis voor fleet-, hr-, financiele-, mobiliteits-managers, wagenparkbeheerders en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor de mobiliteit en het beheer van het wagenpark binnen de organisatie.

Toeleveranciers betalen een toegangsprijs van € 395,- excl. 21 % btw en krijgt hiervoor een volledig gefaciliteerde dag in toegang, hospitality, horeca, kennissessies en netwerkmogelijkheden met de deelnemerslijst achteraf.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors