Vereniging Zakelijke Rijders

Lange Dreef 8
4131 NH  Vianen

T: 0347-345246

Over Vereniging Zakelijke Rijders

VZR zorgt voor de zakelijke rijders in Nederland. En dat is een grote groep met 700.000 leaserijders en 600.000 rijders met een auto van de zaak. Daar komen nog de 4,3 miljoen rijders bij, die hun privéauto voor zakelijke ritten gebruiken. Opgeteld dus zo’n 5,6 miljoen werkende Nederlanders. 

We informeren de ruim 31.000 VZR-leden op alle mobiliteitsgebieden. Van het berekenen van bijtelling, een overzicht van de nieuwste elektrische auto’s, juridisch en fiscaal advies over de zakelijke auto tot en met advies over mobiliteitsbudgetten. Menig fleetmanager weet de weg naar de informatie en downloads van VZR te vinden.
We onderzoeken wat onze zakelijke rijders beweegt in een jaarlijks onderzoek en zien daarin de trends en effecten van bijtelling en elektrificatie. 
We presenteren ook de Beste Leasemaatschappij van het jaar verkiezing, waarin leaserijders hun leasemaatschappij en wagenparkbeheerders beoordelen in een onafhankelijk onderzoek.

VZR laat bovendien het berijdersgeluid in Den Haag horen. Dit is absoluut nodig omdat bij alle plannen de aanbieders van diensten (importeurs, leasemaatschappijen, openbaarvervoersbedrijven en betrokken overheidsinstanties) geneigd zijn vanuit hun eigen belang en visie te denken en te handelen. De mensen die de gevolgen van deze plannen moeten ervaren en invullen, de berijders van de zakelijke auto’s, worden vaak over het hoofd gezien. 

VZR is op veel fronten actief. Een goed voorbeeld van deze actieve betrokkenheid is bijvoorbeeld het lidmaatschap van VZR van de Mobiliteitsalliantie.

Lid worden van VZR is gratis je krijgt dan toegang tot de hele website en de maandelijkse nieuwsbrief. Alle informatie over je zakelijke auto bij elkaar! Meld je hier aan. Wil je meer en bijvoorbeeld ook een AutoWeek maand- of weekblad ontvangen, dan hebben we ook betaalde lidmaatschapsvarianten beschikbaar. En mocht je onverhoopt tegen een juridisch probleem aanlopen met je werkgever, dan helpen we je met vriendelijke tarieven.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors