Vecore B.V.

Huize Terschuer
Hoevelakenseweg 122
3784 WJ Terschuur

Reinald Bronkhorst
Directeur
06 273 273 10

reinald@stappin.nl
www.vecore.nl

Over Vecore

Duurzaam beheer én een duurzaam wagenpark worden steeds belangrijker. Dit willen wij onze klanten bieden. Daarom hebben wij onze techniek de afgelopen jaren zelf doorontwikkeld en beproefd. Hierdoor hebben we een mobiliteitsoplossing ontwikkeld om het delen én het beheren van auto’s ook mogelijk te maken voor de zakelijke markt.

Voor werknemers die incidenteel een autorit maken kan een zakelijke deelauto een uitkomst zijn. Leasen is duur én er kleven nadelen aan de inzet van privéauto’s voor zakelijke ritten. De kosten kunnen flink oplopen door bijvoorbeeld de kilometervergoedingen.
Werkgevers die een schone vloot willen, kunnen één of meer (elektrische) deelauto’s aanbieden en het gebruik van de privéauto voor zakelijke ritten hierdoor ontzeggen. Door de inzet van de slimme techniek van Vecore wordt een mobiliteitsbudget zo kosten-optimaal, duurzaam en flexibel mogelijk ingezet. Vecore vereenvoudigt het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel! De reisadministratie wordt online bijgehouden en geadministreerd richting de systemen inclusief verwijzing naar de juiste kostenplaatsen. En wanneer het is toegestaan dat de werknemer ook privé reist, kan dit via dezelfde app. De reiskosten die dan privé gemaakt zijn, worden direct zelf betaald. Dit resulteert in minder administratie en kosten.

Kortom:  Bedrijven hebben steeds meer mogelijkheden als het gaat om de mobiliteit van hun medewerkers. Van auto’s tot fietsen, van wagenparktools tot slimme apps. Vecore helpt u de verschillende opties in kaart te brengen en adviseert bij het opstellen van een mobiliteitsbeleid dat perfect past bij uw bedrijf. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat uw organisatie maximaal rendement uit
mobiliteit haalt, dat vraagt om een totale mobiliteitsoplossing die wij kunnen aanbieden met onze gecertificeerde partnerships. Vecore geeft u advies precies op maat. Wat zijn de ontwikkelingen in de markt en hoe verhouden die zich tot jullie wensen, doelen en mogelijkheden?
In ons mobiliteitsadvies nemen we zaken mee als flexibiliteit, het verlagen van de CO2-uitstoot en het verminderen van schadelast. Kortom: alles om voor jullie organisatie maximaal rendement op uw mobiliteit te laten halen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors