Travelcard B.V.

P.J. Oudweg 4
1314 CH ALMERE
Tel: 088 - 110 5000

E-mail: info@travelcard.nl
Web:    www.travelcard.nl
Web:    www.tankpas.nl

Travelcard B.V.

De Travelcard is een veelzijdige pas dus onmisbaar bij elke zakelijke auto.

De Travelcard wordt op meer dan 100.000 locaties geaccepteerd en is gericht op het afrekenen van alle producten en diensten rondom zakelijke mobiliteit.
Ook voor het elektrische wagenpark is de Travelcard geschikt. Er kan bijvoorbeeld overal in de BeNeLux geladen worden. Combineer dit met de mogelijkheden van overal in Nederland wassen, parkeren en reizen met het OV en u merkt dat de Travelcard de meest complete oplossing is. De fleetmanager beheert de Travelcards gemakkelijk en geheel online.

Al jarenlang dé expert
Travelcard is dé expert op het gebied van brandstofprijzen en brandstofverbruik in de praktijk. Deze expertrol hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO en het CBS. Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Tankpas.nl voor ZZP en MKB
Speciaal voor ZZP en MKB is het label tankpas.nl in het leven geroepen. MKB’ers en ZZP’ers bestellen hier gemakkelijk de tank of laadpas. De gebruikers van de pas krijgen een alles in een oplossing die naast tanken en laden ook parkeren, carwash en zonder extra kosten klein onderhoud mogelijk maakt. 
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors