Travelcard B.V.

P.J. Oudweg 4
1314 CH ALMERE
Tel: 088 - 110 5000

E-mail: info@travelcard.nl
Web:    www.travelcard.nl
Web:    www.tankpas.nl

Travelcard B.V.

De Travelcard is een veelzijdige pas dus onmisbaar bij elke zakelijke auto.

De Travelcard is een veelzijdige mobiliteitspas geschikt voor voertuigen van alle brandstofsoorten. Met meer dan 175.000 accepterende locaties voor o.a. Tanken, Laden, Carwash en Parkeren heeft Travelcard een van de grootste betaalnetwerken voor zakelijke mobiliteit. De Fleetmanager beheert de Travelcards gemakkelijk en geheel online. Travelcard voorziet organisaties van een overzichtelijke btw-factuur voor transacties in binnen- en buitenland. Hiermee helpen wij organisaties kosten besparen.

Travelcard is dé expert op het gebied van brandstofprijzen en brandstofverbruik in de praktijk. Deze expertrol hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO en het CBS. Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren en fleetmanagers adviseren.

Tankpas.nl voor ZZP en MKB
Speciaal voor ZZP en MKB is het label tankpas.nl in het leven geroepen. Mkb’ers en Zzp’ers bestellen hier gemakkelijk de tank- of laadpas. De gebruikers van de pas krijgen een alles in een oplossing die naast tanken en laden ook parkeren, carwash en zonder extra kosten klein onderhoud mogelijk maakt. 
 

 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors