Stapp.in

Albert Plesmanstraat 34
3772 MN Barneveld

06-27327310

Reinald Bronkhorst
Directeur / Mobiliteitsadviseur

Email: reinald@stappin.nl
Web:   www.stappin.nl


 

Stapp.in Introductie

Heeft u ook het gevoel dat uw mobiliteit slimmer kan?
Meer inzicht, minder kosten? Meer gemak, minder parkeerdruk?

Stapp.in maakt het mogelijk door middel van 'autodelen'.

Ik zal u in het kort uitleggen wat dit inhoudt:
Door slimme techniek in te bouwen in (uw bedrijfs)auto's, kunnen deze voortaan worden geopend via de smartphone. U kunt uw medewerkers via de smartphone dan toegang geven tot een willekeurige beschikbare auto in uw wagenpark.
Een 'normale' bedrijfsauto staat een groot deel van de tijd stil, een deelbedrijfsauto wordt echter optimaal benut doordat elke medewerker de auto kan gebruiken op het moment dat deze beschikbaar is.
Zo hoeft niet elke medewerker een eigen bedrijfsauto te hebben (1-op-1), maar gebruiken meerdere medewerkers een bedrijfsauto alleen op het moment dat ze die nodig hebben (veel-op-1).
Dat betekent dat uw huidige wagenpark efficiƫnter gebruikt gaat worden, waardoor u het aantal auto's in uw wagenpark kunt reduceren.

Ik kan u er nog veel meer over vertellen, maar laten we er samen eens over doorpraten. Dan brengen we uw situatie in kaart, en kijken we of en hoe Stapp.in daarop kan aansluiten.

Bel me op 06 273 273 10, of mail uw telefoonnummer naar reinald@stappin.nl.

Infosheet
Download nu deze PDF met uitgebreide informatie over de slimme en duurzame voertuigdeel- en beheertechniek van Stapp.in.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors