Smart Profile – Fleet & Mobility

Gravinnen van Nassauboulevard 87
4811 BN  Breda
Nederland

Tel +31 (0)76 523 12 33
Fax +31 (0)76 520 19 75

Web:   www.smartprofile.io
Email: Rob.Groenen@smartprofile.io

Fleet Profile wordt Smart Profile

Combinatie van market intelligence en demand generation helpt B2B-bedrijven te focussen op juiste leads

Smart Profile koppelt market intelligence en demand generation aan elkaar om continu verrijkte inzichten in de doelgroep te verkrijgen. Door die kwalitatief hoogwaardige inzichten kunnen B2B- organisaties zich op de meest interessante leads focussen en daarmee kostbare tijd en geld besparen.

Slimme integratie van data, data-analyse en visualisatie
De basis van het Smart Profile platform is de market intelligence database waarin interne en externe data, over Benelux-organisaties, wordt samengebracht. Het platform bevat onder meer informatie over groepsstructuren en beslissers (DMU). De grootste toegevoegde waarde komt voort vanuit de diepgaande kennis van de karakteristieken van het wagenpark van bedrijven. Door slimme integratie van data, data-analyse en visualisatie, kunnen B2B-organisaties hun meest kansrijke doelmarkt identificeren en hun eigen data continu verrijken.

Een belangrijke aanvulling op het platform zijn de demand generation-activiteiten uitgevoerd door de ervaren business development specialisten van Smart Profile. Zij adviseren en begeleiden organisaties bij het demand generation-proces. Zo wordt het voor B2B-marketeers makkelijker om gekwalificeerde leads te genereren en wordt het voor B2B-sales eenvoudiger om leads op te volgen. Zij kunnen vertrouwen op een goede datakwaliteit, geavanceerd datamanagement en een compleet beeld van de potentiële markt. Nieuwe klanten van Smart Profile profiteren van de jarenlange kennis en ervaring die is opgedaan bij organisaties als HPE, Leaseplan, Salesforce, BMW, Microsoft, Google en Amazon.

Specialistische kennis en ervaring in de Fleet & Mobility markt
Naast algemene bedrijfsinzichten, groepsstructuurinformatie en de beslissingseenheid (DMU), kennen we ook belangrijke informatie over wagenpark en mobiliteit:

  • Omvang en samenstelling van het wagenpark (auto’s, lichte bedrijfswagens (LCV) en trucks/vrachtwagens)
  • Aandrijving (Brandstof, Hybride, Plugin hybride, Electrisch, CNG)
  • Merken & beleid (Milieu labels, CO2 emissies, Shortlist, Blacklist, UserChooser)
  • Financiële methodes (Koop en/of lease en leveranciers)
  • Tank- & Mobiliteitskaarten, Laadpalen
  • Telematics & Fleet Management oplossingen
  • Carsharing, verhuur & short-lease oplossingen

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors