SafeDrivePod International B.V.

Stationsweg 6a
6861 EG Oosterbeek
Nederland

026-4843883
06-55263723

info@safedrivepod.com

www.safedrivepod.com

 

Over SafeDrivePod?

Een op de vier verkeersongelukken is te wijten aan afleiding tijdens het rijden. Jaarlijks vallen er in Europa 6.000 verkeerslachtoffers en stijgen de maatschappelijke kosten als gevolg van smartphonegebruik achter het stuur. De slimme techniek van het Nederlandse bedrijf SafeDrivePod voorkomt afleiding door de telefoon tijdens het rijden.

SafeDrivePod is opgericht in 2016. Het bedrijf heeft een leidende rol in de wereld bij het voorkomen van smartphone-afleiding tijdens het rijden en heeft gebruikers in meer dan 20 landen. Onder de klanten van SafeDrivePod bevinden zich leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeringsbedrijven die hun schadelast en hun verzekeringspremies willen verlagen en bedrijven die investeren in de veiligheid van hun medewerkers. Met een internationale partner werkt SafeDrivePod aan de integratie van SafeDrivePod-technologie met smartphone-based telematica.

Het bedrijf heeft verschillende internationale prijzen gewonnen met zijn producten, waaronder de Fleet Europe Award in 2016 en de Brake Fleet Safety Product Award in 2018. Inmiddels zijn er meer dan 100.000 SafeDrivePod’s verkocht.

       

Behalve oplossingen om afleiding tijdens het rijden te minimaliseren, heeft SafeDrivePod na het uitbreken van de coronapandemie de Corona-tracer gelanceerd. Een van de bestaande producten is aangepast en omgebouwd tot een meetinstrument dat alle contacten herleidt van werknemers die binnen 1,5 meter van een drager zijn geweest. En dit zonder dat daar GPS of een smartphone voor nodig is en met maximale privacywaarborging. Wereldwijd is er grote interesse in deze technologische oplossing. Hierdoor biedt SafeDrivePod niet alleen veiligheid in het verkeer maar ook op de werkvloer.

Kijk voor meer informatie op www.safedrivepod.com en www.corona-tracer.com.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors