Fleet Event breidt uit met (online) Fleet Lounges Live!

Fleet Event biedt in haar nieuwe hybride opzet - met onder andere een viertal extra (online) Fleet Lounges Live! – nieuwe, lucratieve mogelijkheden voor partners en adverteerders om op een laagdrempelige en effectieve manier in contact te komen met fleetowners (leads!). 

Het Fleet Event geldt in de branche nog altijd als een van de weinige evenementen waarbij alles is gericht op de eindverantwoordelijke voor wagenparken: van hr-medewerkers tot mobiliteitsmanagers, van ceo’s tot facility-managers. De samenwerking met het magazine Fleet & Lease, de online titel TrendsinAutoleasing en ‘adressenleverancier’ Smart Profile zorgt voor een continue aanwas van nieuwe bezoekers.

Op 24 juni (16:00 uur) is de eerste editie van een serie van in totaal 4 Fleet Lounges Live!. Het geheel wordt strak geregistreerd vanuit een professionele studio in Almere onder regie van een dagvoorzitter/presentator. Per uitzending zullen zo’n viertal (actuele) onderwerpen worden behandeld. De ruim 250 fleetmanagers die zich al hadden ingeschreven voor de afgelopen vervallen maart-editie, blijken en masse geïnteresseerd in de online Fleet Lounges Live!, bleek eerder uit een enquête. 

Tijdens deze Fleet Lounges Live! krijgen partners de mogelijkheid om kennis/expertise te delen. Dat kan op meerdere manieren: van aanschuiven aan tafel bij de presentator tot het afspelen van een van te voren opgenomen (kort) video-item. Voorafgaande aan dit ‘Live gesprek’ is er altijd een introductievideo van +/- 1 min. (de bekende wie, wat, waar, hoe…). Kiest u voor een optioneel mediapakket, dan krijgen kijkers de mogelijkheid extra content tot zich te nemen, bijvoorbeeld een link met een langer video-interview, achtergrondartikel of andere vormen van content. Deze zal ook worden gedeeld op Fleetevent.nl en TrendsinAutoleasing.nl en zal in de nieuwsbrief worden verstuurd naar een gecombineerde database van zo’n 11.500 ontvangers. 

De uitzending zelf staat onder strenge regie van de professionele (onafhankelijke) dagvoorzitter. De diverse items moeten kort en bondig worden gepresenteerd om de kijker een uur ‘vast te houden’. Tijdens de uitzending is er interactie mogelijk door middel van ‘live vragen stellen’, polls, chatmogelijkheden in al dan niet breakout-rooms. Organisator EXPOMotion kiest in eerste instantie voor een laagdrempelige toegang van nieuwe partners voor de Fleet Lounges Live! edities. Voor een beperkte bijdrage in de kosten kan een onderwerp (of meerdere) worden ‘geadopteerd’. 
De voordelen op rij:

 • Online events hebben een hoger bereik op sociale mediakanalen
 • Online events zorgen voor meer registraties
 • Online events zijn efficiënter voor partners en deelnemers in tijdsbesteding;
 • Met alle online hulpmiddelen, app’s en tools is het makkelijk om via online communities zowel voor, tijdens als na het event in contact te komen met de doelgroep
 • Meer interactie tussen deelnemers onderling en partners via een online netwerkplatform/app
 • Voor- en achteraf delen van content en terugzien van uitzendingen/webinars
 • Combinatie van online en offline is effectiever en levert een hoger ROI op
 • Online events leveren meer data op.

Door gebruik te maken van slimme softwareoplossingen bieden wij partners aan in contact te treden met deelnemers die zich hebben geregistreerd voor de Fleet Lounges Live! en hun persoonlijke eventprogramma:

 • Volledig geautomatiseerd registratiesysteem
 • Actieve marketing en communicatie om doelgroepen te laten inschrijven
 • Deelnemers kunnen vragen stellen aan host en/of sprekers
 • Achteraf inzien van uitslagen polls en evaluaties van de deelnemers
 • Efficiënt online ontmoeten van uw potentieel aan klanten en relaties in chat- of videorooms.

Geregistreerde bezoekers voor het fysieke event nodigen wij ook uit voor de online Fleet Lounges Live!. Aangevuld met uitnodigingen via onze gezamenlijke database van het Fleet Event, TrendsinAutoleasing en Smart Profile (ruim 40.000 (eind)verantwoordelijken voor fleet, lease en mobiliteit) in de volgende functiegroepen:

 • Directies en eigenaren (fleetowners, geen leasemaatschappij)
 • Corporate Fleetmanagers, Leasemanagers, Mobiliteitsmanagers en Wagenparkbeheerders
 • HR-, Financieel-managers
 • Inkopers en Facilitairmanagers
 • Overige beleidsmakers en (mede) verantwoordelijken voor wagenparkbeheer en (duurzame)mobiliteit

Bent u geïnteresseerd in een partnership van Fleet Lounge Live! Neem dan contact op met Patrick van Tilburg via: info@expomotion.nl - 06-26110245

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors