OrangeGas

Abe Lenstra boulevard 52-7
8448 JB Heerenveen
 

Tel.: +31 (0)513 436 281
Web: www.orangegas.nl


  

Over OrangeGas

In 2008 ontstond het idee van OrangeGas. De oprichters waaronder Marcel wilden een wezenlijke bijdrage gaan leveren aan de duurzame mobiliteit in Nederland door het bouwen van tankstations met uitsluitend duurzame brandstoffen. In 2009 werd het eerste tankstation geopend in Steenwijk. Vanwege de brede inzetbaarheid is Groengas al jaren het eerste speerpunt. OrangeGas levert in Nederland sinds 2010 100% Groengas.

Het netwerk van OrangeGas bestaat uit circa 83 Groengas-tanklocaties in Nederland en 129 in Duitsland. Hiermee is OrangeGas zowel marktleider in Nederland als Duitsland. Tevens is er gestart met de voorbereidingen van de bouw van tankstations in Zweden en Belgiƫ en wil OrangeGas de groei van Groengas-tanklocaties vasthouden. Naast Groengas beschikt OrangeGas kan er bij ook HVO100, Waterstof, ED95, groene stroom en vloeibare Co2 worden afgenomen.

OrangeGas stelt ambitieuze doelen, want er zit toekomst in duurzaam rijden. Het aanbod van voertuigen die op schone brandstoffen rijden is steeds groter. Daarom opent OrangeGas tankstations waar uitsluitend schone brandstoffen worden aangeboden. Door synergie van deze brandstoffen kunnen wij de groene automobilist een divers palet aan schone brandstoffen aanbieden waar binnen voor iedere type rijder een schone brandstof beschikbaar is.

Tank Positive bij OrangeGas, dan gaan we samen op weg naar een Happy Planet
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors