Mazda Motor Nederland

Kouwe Hoek 8
2741 PX Waddinxveen
Nederland

Web: www.mazda.nl

Over Mazda

Het bekroonde KODO-design, de erkende veiligheid en de vooruitstrevende techniek. Het draagt allemaal bij aan de ultieme rijbeleving. Zodra je plaatsneemt achter het stuur voel je die ongekende eenheid met de auto. Daardoor kom je uitgeruster aan bij je zakenafspraken.

En dan hebben we het nog niet gehad over de financiële voordelen.

Speciaal voor de zakelijke rijder zijn er de Business modellen van Mazda. Die hebben naast een hele rijke uitrusting ook een lagere fiscale waarde. Met de goede restwaarde betekent dat minder afschrijven.  De hoge betrouwbaarheid zorgt voor lage onderhoudskosten Niet voor niets heeft Mazda een torenhoge notering op de Reliability Index van Warranty Direct. Dit alles vertaalt zich in lagere autokosten én in scherpe leasetarieven.

Maar zakendoen doe je nooit alleen. Daarom staat je Mazda-dealer altijd klaar voor advies en hulp. Dichtbij en persoonlijk. Als collega-ondernemer is hij een gedreven metgezel, kent hij je bedrijf en neemt je alle zorgen uit handen. Zo kan hij je ook informeren over onze financiële diensten en kun jij je helemaal focussen op, inderdaad, ondernemen.

Kortom, de zakelijke oplossingen van Mazda vormen de allerbeste keuze voor je bedrijf. Gebouwd op ervaring, gedreven door passie. Net als jij.

Wil je meer weten over Mazda Zakelijk? Neem dan contact op met je lokale Mazda dealer.

De voordelen in het kort:

  • Stijlvol, betrouwbaar en professioneel visitekaartje van je bedrijf.
  • Minder afschrijving dus lagere autokosten.
  • Persoonlijk advies van je Mazda-dealer.
  • De allerbeste keuze voor jou of je bedrijf.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors