Hyundai Motor Netherlands BV

Hub van Doorneweg 14
2171 KZ SASSENHEIM

+31 (0)252 240 340

fleetsales@hyundai-motor.nl
 

Over Hyundai

Hyundai Motor Netherlands, gevestigd in Sassenheim, is de Hyundai-importeur van Nederland.  In 1978 debuteerde het automerk op de Nederlandse markt en daarmee was Nederland het eerste Europese exportland voor Hyundai. Hyundai Motor Netherlands is onderdeel van Hyundai Motor Company, een van de meest toonaangevende autofabrikanten van dit moment. 

Hyundai Motor Company staat al jaren in de top 5 van grootste autoproducenten ter wereld. Het dynamische bedrijf – dat hard en vol zelfvertrouwen werkt aan een duurzame toekomst van onze mobiliteit – ontwerpt, ontwikkelt en produceert auto’s van topkwaliteit die tegemoetkomen aan de wensen van de hedendaagse Europese consument. Wist u trouwens dat negentig procent van de Hyundai’s die in Nederland worden verkocht in Europa zijn ontworpen, ontwikkeld en grotendeels zelfs geproduceerd?

Hyundai wil niet zozeer het grootste automerk ter wereld worden; wel het meest geliefde. Om dit te bereiken biedt Hyundai een van de meest uitgebreide garantiesystemen in de markt. 5 jaar garantie, zonder kilometerbeperking op alle Hyundai’s en daarnaast 8 jaar of tot 200.000 km garantie op de batterij van elektrische Hyundai’s.

Natuurlijk staat klantvriendelijkheid bij Hyundai hoog in het vaandel en streven we een leidende positie na op het gebied van milieuvriendelijke technologieën en CO2-reductie. Ons doel is om in 2025 het groenste automerk ter wereld te zijn. Daarom bieden wij, als enige merk, nu al alle aandrijflijnen aan. Verbrandingsmotoren, hybride, plug-in hybride, volledig elektrisch en waterstof. 
Hyundai wordt in 193 landen via meer dan 6.000 dealers verkocht. In totaal zijn 93.000 mensen bij Hyundai Motor Company werkzaam. In Nederland behoort Hyundai bij de succesvolste en bestverkopende autoproducenten. 

Meer informatie?

Website: www.hyundai.nl  
Nieuws: http://imotion.hyundai.nl

Volg ons: www.facebook.com/hyundainederland 
Volg ons: www.twitter.com/hyundainl
Volg ons: www.linkedin.com/company/hyundai-motor-nederland
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors