Fynch Smart Mobility

De Corridor 5c
3621 ZA Breukelen

+31 (0) 346715121

Mail: info@fynchmobility.com 
Web: www.fynchmobility.com
 

Over Fynch

Is de CO2-footprint van uw bedrijf te hoog? Wilt u besparen op hoge brandstofkosten en schadelast of wilt u thuiswerken, fietsen en deelmobiliteit stimuleren? En merkt u nu dat tijdens corona uw medewerkers minder in beweging zijn? Al met al: wilt u juist NU op een goede manier starten met de mobiliteitstransitie en zorgen dat die in de toekomst in stand blijft? Dan bent u bij Fynch aan het juiste adres.

Fynch staat voor gaan en staan waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je wilt. Wij streven naar zorgeloze en schone mobiliteit voor iedereen. Dat doen wij door mensen te motiveren om kleine aanpassingen in hun gedrag te maken. Met de Fynch App registreren wij alle gemaakte ritten en belonen we direct slimme en duurzame keuzes met coins. Met de Fynch Monitor kunnen we transactiedata verwerken, bijvoorbeeld uit een mobiliteitskaart. Ook de Fynch Monitor beloont duurzaam en veilig reisgedrag met coins. Daarnaast hebben we het online trainingsprogramma ProDrive Learning. Door middel van interactieve content, video’s en games leert een deelnemer alles over veilig en zuinig autorijden. Afgeronde modules worden hierbij beloond met coins. Alle coins zijn in te wisselen in de members only Fynch Shop voor gave cadeaus en kortingen.
 
Onze aanpak vindt zijn oorsprong in de wetenschappelijk onderbouwde theorie Organizational Behaviour Management (OBM), die zorgt voor structurele en blijvende gedragsverandering. Daardoor kunnen wij jouw bedrijf helpen in het opstellen, verbeteren en/of uitvoeren van het mobiliteitsbeleid. Samen maken we mobiliteit duurzamer, slimmer én zuiniger. 

De voordelen in het kort:

  • Faciliteer en stimuleer flexibele mobiliteitsoplossingen 
  • Bespaar op mobiliteitskosten 
  • Reduceer de CO2-uitstoot op het gebied van mobiliteit en voldoe daarmee aan de eisen van de overheid in 2021
  • Krijg waardevol inzicht in het reisgedrag van jouw werknemers en collega’s om zo het mobiliteitsbeleid van jouw organisatie te kunnen opstellen, verbeteren en/of uitvoeren
  • Vergroot de veiligheid op de weg voor jouw werknemers
  • Maatwerk beloningsprogramma’s om jouw collega’s te stimuleren om hun gedrag te verbeteren
  • Maak duurzaam en veilig reizen en werken leuk 
     

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors