Chevin Fleetmanagement solutions

Lambroekstraat 5A
1831 Diegem
België

Email: sales@chevinfleet.eu
Web:   www.chevinfleet.eu

Informatie over Chevin

Chevin Fleet Solutions is al meer dan 25 jaar trendsetter in het ontwikkelen van web-based Fleet Management Software. Met kantoren in Europa, het VK, de Verenigde Staten en Australië levert Chevin haar klanten zowel nationaal als internationaal  “FleetWave”, de meest flexibele fleet management software die beschikbaar is op de markt. FleetWave wordt op dit ogenblik in meer dan 100 landen gebruikt voor het beheren van in totaal meer dan 850.000 voertuigen. Dit zijn zowel auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, trailers, vorkliften, enz. Zowel grote als middelgrote bedrijven hebben met FleetWave hun processen gestroomlijnd en geautomatiseerd, hun prestaties verbeterd en hun kosten doen dalen.

Chevin is niet dat typische software huis dat zich alleen focust op de technologie als deel van de oplossing, maar is een ontwikkelaar met kennis en ervaring op het gebied van wagenparkbeheer, met medewerkers die de grenzen kennen van effectief fleet management, en die samen met de klant willen werken aan de ontwikkeling van een Fleet Management programma dat flexibel, intuïtief en op maat gemaakt is om aan de noden van vlootbeheer te kunnen voldoen.

Onze kern waarden

100% klanten tevredenheid

De Chevin medewerkers werken samen om één doel te bereiken: 100% klanten tevredenheid. Klanten zijn bij ons prioriteit nummer één en we willen hen ook tevreden houden. Chevin heeft een mooi klantenbestand van (internationale) bedrijven die reeds lang klant zijn en daarom heeft Chevin het ‘customer care system’ ingevoerd om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is en blijft.

Support

Chevin heeft een toegewijd team om u te helpen mochten er zich problemen voordoen of mocht u vragen hebben- ongeacht of deze makkelijk of moeilijk zijn -. Chevin is in staat om 85% van de problemen op te lossen tijdens het eerste gesprek. Wij hebben onze eigen helpdesk en het team gebruikt geen IT-jargon of andere technische terminologie. Klantvriendelijkheid blijft ons motto.

Opleiding & training

Ons toegewijd en gespecialiseerd opleidingsteam staat tot uw dienst om aan al uw wensen te voldoen. Dit gaat van opleidingen om het systeem te gebruiken, trainingen om de bestaande gebruikers up to date te brengen, tot de meer gespecialiseerde opleidingen per module. Wij werken met onze klanten samen om maatwerk te leveren dat aan hun eisen/wensen pakket voldoet. Omdat het dikwijls maatwerk betreft, is de opleiding dan ook per klant geïndividualiseerd.

Updates

Wij voorzien al onze klanten die een onderhoudscontract hebben afgesloten van gratis updates. Deze updates bevatten een ‘Wat is nieuw’-document dat alle verbeteringen en aanpassingen beschrijft die in de nieuwe versie aanwezig zijn.

Project Management

Alle FleetWave klanten krijgen een Project Manager toegewezen die verantwoordelijk is voor het hele implementatie traject, vanaf het ondertekenen van het contract tot aan de oplevering. Deze project manager zal ook voorafgaand aan de start van het project in de nodige Business Analyse en begeleiding voorzien. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn er op gefocust om de klant een oplossing te bieden die volledig aan de wensen voldoet.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons via de contactgegevens links op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors