3M Nederland B.V.

Molengraaffsingel 29
2629 JD  Delft
Nederland

bschreuder@mmm.com
Tel: +31 (0) 653648977
 

Over 3M

Toonaangevend in oplossingen voor branding en reclame
Elke 3 minuten koopt iemand ergens ter wereld een 3M product. De Post-it® Notes memoblaadjes zijn misschien wel ons bekendste product dat dagelijks wordt gebruikt. Dat in auto’s ook tientallen producten van 3M zitten, is minder bekend. Denk hierbij aan lijmverbindingen, glass bubbles om het gewicht van autocomponenten te reduceren (bijvoorbeeld bumpers), en aircofilters. Daarnaast, als het om veiligheid gaat,  zorgt 3M voor verbeterde zichtbaarheid voor weggebruikers met haar wegmarkeringen en de reflectieoplossingen, welke worden toegepast op verkeersborden boven en langs de wegen.

Als het om folieoplossingen gaat is 3M toonaangevend op het gebied van reclamefolies in vele markten, waaronder fleet en openbaar vervoer. Wij produceren een breed scala aan grafische folies voor alle soorten toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan folies die gebruikt worden voor full car wrap, prints, belettering en logo’s.

Met het groeien van de populariteit van autowrapping komt er ook steeds meer aandacht voor unieke en opvallende personalisering/huisstijl van uw wagenpark, waarbij natuurlijk ook het gemak van een snelle montage een belangrijke rol speelt. Om verbeterde en onderscheidende fleet branding mogelijk te maken, werkt 3M constant aan nieuwe innovaties in folietechnologie. Een mooi voorbeeld hiervan is de 3M™ Envision™ PVC-vrije folie.

Advies geven in ontwerp
Indien u gebruikt maakt van fleet branding wilt u natuurlijk het maximale rendement hieruit halen. Hiervoor heeft 3M in samenwerking met universiteiten een software ontwikkeld (3M Visual Attention Software, afgekort VAS). Deze software analyseert de vijf visuele elementen, waarvan is bewezen dat ze met de eerste blik de aandacht trekken en bewust kijken activeren. 

Met behulp van deze analyse zijn we in staat uw boodschap op de meest effectieve manier vorm te geven. Dusdanig dat, in de korte tijd dat uw voertuig zichtbaar is, uw brand maximaal tot uiting komt en onthouden wordt. Deze resultaten verminderen de subjectiviteit en vergroten het vertrouwen in ontwerpbeslissingen. 

3M verzorgt een Workshop tijdens het Fleet Event, waar aan de hand van een case de Visual Attention Software wordt gedemonstreerd. Mocht u een analyse willen hebben van één van uw voertuigen, kom dan tijdens de borrel naar onze kennistafel.
 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors