Tim Jansen nieuwe Key Accountmanager Nederland SafeDrivePod International

Tim Jansen per 1 september de Key Accountmanager Nederland bij SafeDrivePod International. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij Prodrive Academy, vervolgt Jansen zijn loopbaan bij SafeDrivePod.

Jansen werkte bij Prodrive Academy in diverse functies, waaronder Business Consultant. Hij brengt een brede commerciële-ervaring in de wereld verkeersveiligheid met zich mee en kijkt uit naar deze volgende stap: “Ik verheug me erop om bij SafeDrivePod International BV te beginnen. SafeDrivePod is een mooi en ambitieus bedrijf dat op technologisch gebied veel te bieden heeft rondom verkeersveiligheid.

“Het is voor mij een geweldige vervolgstap om binnen deze scale up mijn persoonlijke ambitie om het verkeer veiliger te maken voort te zetten en mijn commerciële ervaring verder uit te bouwen ”

Over SafeDrivePod
SafeDrivePod is opgericht in 2016. Het bedrijf heeft een leidende rol in de wereld bij het voorkomen van smartphone-afleiding tijdens het rijden en heeft gebruikers in meer dan 20 landen. Met een internationale partner werkt ze aan integratie van SafeDrivePod-technologie met smartphone-based telematica. Het bedrijf heeft verschillende internationale prijzen gewonnen met haar producten waaronder de Fleet Europe Award in 2016 en de Brake Fleet Safety Product Award in 2018.

Zie ook:  AutoBinck stapt in bij SafeDrivePod

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors