Shuttel versterkt directie voor ‘nieuw mobiliteitstijdperk’

Shuttel versterkt zijn directie met de benoeming van Klaas Pieter Roemeling als mededirecteur. Hiermee luidt Shuttel een volgende fase in van zijn ontwikkeling want het bedrijf verwacht dat het reisgedrag van veel Nederlanders blijvend verandert.

Sinds de start in 2014 is Shuttel uitgegroeid tot de grootste aanbieder van mobiliteitskaarten, in totaal zijn er meer dan 140.000 gebruikers. Volgens mededirecteur Wesley van Dijken kan Shuttel in vrijwel elke mobiliteitsbehoefte voorzien: openbaar vervoer, (deel)auto’s, -scooters en -fietsen, parkeren, tanken, en ritregistratie behoren onder meer tot de opties. Waarbij onder andere declaraties tot het verleden behoren.

Nu legt de coronacrisis de urgentie voor flexibele mobiliteit bloot, stelt Van Dijken. “We verwachten dat het reisgedrag van veel Nederlanders blijvend verandert. Uiteraard werken we als het kan zoveel mogelijk vanuit huis. Maar als we nu of straks toch op weg moeten naar ons werk, dan willen we flexibeler en veiliger reizen.”

Roemeling moet, als oud-directeur van ŠKODA Nederland en eindverantwoordelijke voor alle nieuwe mobiliteitsdiensten en –concepten van auto-importeur Pon, Shuttel nu verder laten groeien. Waarbij hij de huidige groei van Shuttel ziet als het begin van de (internationale) ambities. “We blijven ontwikkelen aan succesvolle en nieuwe mobiliteitsproposities voor onze gebruikers in nauwe samenwerking met onze strategische partners. Mobiliteit is niet zozeer een infrastructureel vraagstuk, maar vooral een gedragsvraagstuk. Juist in combinatie met meer thuiswerken, geeft dit weer extra mogelijkheden. Het is ons doel om bedrijven te helpen om voordelig, flexibel en/of duurzaam te ‘shuttelen’.”

Foto: Klaas Pieter Roemeling (l) en Wesley van Dijken. foto Serge Ligtenberg

Bron: TrendsinAutoleasing

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors