Fleet Support haalt BAM binnen: grootste klant uit geschiedenis

Fleet Support heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Koninklijke BAM Groep. Met een wagenpark van ongeveer 5.500 leaseauto’s in Nederland heeft BAM het grootste wagenpark uit de bijna 30-jarige geschiedenis van Fleet Support.

Fleet Support gaat door middel van haar Lease Rate Monitor (LRM) de leasetarieven van alle nieuw in te zetten leaseauto’s voor BAM in Nederland monitoren. Met LRM worden de leasetarieven van nieuw ingezette leaseauto’s gecontroleerd en vergeleken met de prijsafspraken, die BAM met haar leasemaatschappij heeft gemaakt. LRM toetst de risicocomponenten van leasecontracten, zoals restwaarde, reparatie, onderhoud en banden en borgt het prijsniveau hiervan. Hierbij wordt de database van Fleet Support gebruikt, waarin circa 65.000 actieve leasecontracten zitten.

Fleet Support levert hiermee een belangrijke bouwsteen voor de uitvoering van de één-leverancier-strategie (‘single-vendor’’ –strategie) van BAM met betrekking tot lease en fleetmanagement, waarmee BAM significante efficiencyvoordelen moet weten te realiseren.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors