Fleet Complete integreert Parkd in platform

In het telematicaplatform van Fleet Complete zit vanaf deze maand de slimme parkeeroplossing van Parkd geïntegreerd. Het moet helpen tegen de verborgen kostenpost van traditioneel betalen voor parkeren.

Een medewerker die vergeet een parkeerticket te kopen of een parkeersessie op tijd stop te zetten in de parkeerapp. Het is een kostenpost die al snel in de papieren loopt, nog afgezien van de parkeerboetes die er binnenkomen – gemiddeld tot wel 5 per maand is de ervaring van Parkd. Daarnaast kost de administratieve afhandeling van parkeerfacturen en boetes veel tijd.

Volgens Thijs Findhammer, sales director bij Parkd, hebben veel bedrijven niet door wat zij maandelijks uitgeven aan parkeren. “Een bedrag dat sneller oploopt dan je denkt. Door de samenwerking met Fleet Complete kan deze kostenpost met maandelijks 20 procent omlaag.”

De parkeersessies worden bij Parkd op basis van GPS-gegevens automatisch gestart en gestopt. De klant ontvangt één overzichtelijke parkeerfactuur. Ryanne van der Wiele, salesmanager Benelux bij Fleet Complete, ziet de samenwerking met Parkd als belangrijke toevoeging om bedrijven zo veel mogelijk te ontzorgen als het om het beheer van het wagenpark gaat. “Vaak zien we nog dat er verschillende tools worden gebruikt om het wagenpark te managen, dat is niet meer nodig dankzij intensieve partnerships, zoals deze met Parkd.”

Bedrijven als Eneco, Alliander, Rentokil, Stedin en Anton van Dijk maken al gebruik van de parkeeroplossing.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors