Europcar komt met mobiliteitskaart (ism Mobility Mixx)

Autoverhuurbedrijf Europcar Autohuur heeft samen met Mobility Mixx de Europcar Mobiliteitskaart ontwikkeld, een complete mobiliteitsoplossing voor zakelijke klanten. Ofwel met 1 kaart een auto huren, OV-reizen (incl. OV-fiets), parkeren, tanken en laden.

De autoverhuurder noemt de kaart een belangrijke aanvulling op de huurproducten van Europcar. Wij hebben landelijk een groot en gevarieerd wagenpark met personenauto´s, bestelwagens en vrachtwagens. Onze klanten zullen het gemak ervaren van deze alles-in-1-oplossing”, aldus Marc Beers, directeur New Business van Europcar.

Hoe dat in de praktijk werkt? Beers: “Reizen wordt hiermee nóg flexibeler. Ontstaat er bijvoorbeeld onverwachts een grote file als je op het punt staat om terug te reizen? Dan kan je besluiten om de mobiliteitskaart te gebruiken om terug te reizen met het OV en/of de OV-fiets. Lever je huurauto kosteloos in bij een Europcar vestiging in de buurt of laat ‘m ophalen door Europcar.”

Geen abonnementskosten
Bij gebruik van de Europcar Mobiliteitskaart hebben klanten geen vaste maandlasten of abonnementskosten en wordt er alleen betaald voor de daadwerkelijke kosten. De klant ontvangt alle reiskosten maandelijks op één factuur. Beers: “Geen gedoe meer met voorschieten, bonnetjes en declaraties. Alles is te monitoren via overzichtelijke online rapportages, zonder extra kosten.”

Mobility Mixx is de (white label) leveranciers achter de kaart van Europe. Het bedrijf, dat al in 2002 ver voor de troepen vooruit een mobiliteitskaart in Nederland introduceerde, is na wat rustigere jaren, waarbij het onder andere een nieuwe eigenaar en investeerder kreeg, dit jaar weer volop terug. Met een nieuw platform en, naar eigen zeggen, met de meeste samenwerkingen met vervoerspartners. Binnenkort een uitgebreid interview met directeur Ronald Haanstra.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors