Dit moet de ultieme ‘full options’ duurzame (deel)auto voor uw fleet zijn: de Lynk & Co 01

Een ‘automerk’ die bedrijven helpt hun kosten én omvang van de vloot te verminderen. Ook belooft het een lagere auto/km-verhouding, een eenvoudig aankoopproces en kunnen er gemakkelijk extraatjes worden gegeven aan werknemers door privéauto’s aan te bieden. Het mobiliteitsmerk (nee, geen automerk) Lynk & Co wil het duidelijk anders doen. CEO Alain Visser legt uit. Morgen (red. Woe. 30 sept.) wordt de auto digitaal geïntroduceerd. Wees erbij!

Dan de auto zelf. Lynk & Co belooft geen upselling, geen onderhandeling… de Lynk & Co 01 auto is volledig uitgerust met alle functies en extra’s waar je normaal gesproken (extra) voor moet betalen. Dat maakt het delen van auto’s tussen verschillende medewerkers ook makkelijker. Er zijn immers geen verschillende specificaties.

Maar wellicht belangrijker: duurzaamheid is wat de klok slaat bij Lynk & Co, aldus Visser. De 01 is een plug-in hybride met een laag verbruik, het interieur is uitgerust in Econyl, een materiaal gemaakt van gerecycled plastic. Groen is het merk ook door eenvoudig autodelen mogelijk te maken. Maar ook: het merk belooft nooit meer auto’s te produceren dan de markt eist. Op die manier wil het ook besparen op de grootste kostenpost van een auto: de afschrijving.

White-glove service
Lynk & Co gaat er ook prat op een betere dienstverlening te kunnen bieden dan andere autofabrikanten. Het houdt daarbij alles in eigen hand: van het leveren van de auto’s tot het onderhoudsschema en het updaten van de voertuigen via internet. Visser: “Terwijl traditionele autobedrijven geld verdienen in de after-sales periode, doen we dat niet. Dat betekent dat we worden gestimuleerd om langere onderhoudsintervallen en minder stilstand te hebben van de auto’s.”

Fleetowners moeten daarnaast geld besparen door het gebruik van digitale sleutels, een autodeelplatform en een fleetmanagement tool. Dat alles zit bij de prijs inbegrepen.

Morgen, woensdag (30 september, 13.00) wordt de Lynk & Co 01 digitaal gelanceerd. Klik hier om u aan te melden!

Meer informatie en contact Lynk & Co, klik hier. 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors