Arval eerste leasemaatschappij met het keurmerk RRS

Het ritregistratiesysteem Arval Active Tax van Arval mag vanaf nu officieel het keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) dragen. Arval is hiermee de eerste leasemaatschappij met een zelf ontwikkeld ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen die het keurmerk stelt.

General Manager Onno Bierhoff  van Arval nam tijdens een officieel moment de oorkonde voor het behalen van het keurmerk in ontvangst van Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Volgens Huisman is de markt van ritregistratiesystemen de afgelopen jaren sterk veranderd. “Naast de bedrijven die van origine gericht zijn op het aanbieden van ritregistratiesystemen zien we dat meer en meer partijen als leasemaatschappijen, importeurs en autodeelbedrijven zich in de markt van ritregistratietoepassingen begeven. Als Stichting zijn we dan ook zeer positief over Arval die als eerste leasemaatschappij voldoet aan de eisen van het keurmerk.”

Bierhoff benadrukt dat met het keurmerk het riteregistratiesysteem Arval Active Taks, als onderdeel van de telematicaoplossing Arval Active Link, de klanten van Arval de zekerheid hebben van het gebruik van een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst, veilig is en voldoet aan de AVG wetgeving. Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Foto: General Manager Onno Bierhoff van Arval met het Keurmerk RSS

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors