Arjan op LinkedIn

Over Arjan

Arjan de Putter (EV Coöperatie) is een petrol head pur sang. Hij werd gevormd op de HTS Autotechniek in Apeldoorn. Na een carrière bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf en Achmea begon hij in 2015 als zelfstandig ondernemer. Hij heeft een brede ervaring als bedrijfsadviseur (bedrijfskundig) en in de ICT en communicatie.

Een roadtrip van 48 uur en 3.000 elektrische kilometers met een Tesla deed hem beseffen dat de wereld van de verbrandingsmotor eindig is. Arjan kreeg zoveel vragen uit zijn omgeving over elektrisch rijden dat hij de blog E-xpeditie.nl startte. Nuchterheid staat voorop en Arjan is in staat om ingewikkelde techniek in Jip en Janneke taal uit te leggen aan een groot publiek.

Hij organiseert internationaal aansprekende evenementen als de 24 uur Waterstof Challenge. Sinds de zomer van 2018 is hij, samen met Jan Rooderkerk, oprichter van de EV Coöperatie. Deze organisatie bundelt specialisten op het gebied van evenementen, communicatie, advies en hardware. Ze maakt snel naam en wil mensen goed voorlichten over en enthousiast maken voor mobiliteit met veel minder of geen emissie.

<< Terug naar programma

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors