Fleet Support
finance and process in fleetmanagement

Meander 901
6825 MH Arnhem

Postbus 4075
6803 EB Arnhem
The Netherlands

T +31(0)26 - 353 76 00
F +31(0)26 - 353 76 01

E.  info@fleetsupport.com
W. www.fleetsupport.com

Linkedin
https://www.linkedin.com/in/ariebrundel/

Arie Brundel

Arie Brundel is een zeer deskundige trainer en senior consultant over mobiliteit en fleet management. Zijn ruime kennis van zaken combineert hij met een aanstekelijk enthousiasme en een vleugje humor. Deelnemers van zijn trainingen en beleidssessies roemen zijn ruimte voor interactie en mogelijkheden om op eigen vraagstukken in te spelen. Arie Brundel heeft eerst bij verschillende leasemaatschappijen commerciële functies vervuld, om ruim 15 jaar geleden bij Fleet Support te beginnen.

100% EV? Begin tijdig en met een plan!
Elektrische auto’s zijn inmiddels steeds meer regel dan uitzondering. Om een aantal redenen. De actieradius is steeds meer toereikend, het aanbod wordt steeds breder en niet te vergeten de fiscale stimulering helpt natuurlijk ook. Zeker voor organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.
Gelijktijdig staan organisaties ook voor een aantal “uitdagingen”. Welke aanpassingen zijn wenselijk in onze huidige leaseregeling? Krijgen we de laadinfrastructuur tijdig uitgebreid en opgeschaald? Hoe krijgen we grip op de kosten van laden? Hoe gaan we om met levertijden die oplopen tot een jaar?

Voor al deze aspecten bestaan er antwoorden, keuzes en oplossingen. Laat u bijpraten en inspireren, zodat u tijdig en planmatig kunt opschalen naar 100% EV.

Arie Brundel geeft u in deze sessie concrete en praktische informatie om effectief met de EV transitie aan de slag te gaan!

<< Terug naar programma

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors