"Geef uw eigen mobiliteitstransitie vorm!"

Ruim 64 procent van de Nederlanders is bereid zijn reisgedrag te heroverwegen zodra er een goed alternatief is, concludeert recent onderzoek van ABN AMRO. Maar tegelijkertijd wacht men nog op dat kwalitatief goede, betaalbare en betrouwbare alternatief (OV, deelauto, MaaS-app). Kortom, de eigen auto blijft nog wel even voor de deur staan. Ook al is de mobiliteitsmarkt onmiskenbaar in transitie.

Welke mobiliteit voor welke medewerker?
Maar hoe ga je als werkgever in deze ‘transitietijden’ om met het mobiliteitsaanbod richting medewerkers? Welke (duurzame) leaseauto’s komen er nog in? Moet er ingezet worden op e-bikes, deelvervoer of besteed je alle ‘mobiliteitssores’ uit aan de werknemer door het geven van een budget? En als de autoregeling grondig wordt vernieuwd, hoe zorg je voor draagvlak?

Mobiliteitsexpert Ananda Groag – die al meerdere transities binnen organisaties heeft vorm gegeven - zal op donderdag 19 september in Hotel Houten de mogelijkheden schetsen. Mis het niet en meld u nu aan via onderstaande button!

Programma
15:30 uur   Ontvangst bezoekers 
16:00 uur   “Welke mobiliteit voor welke medewerker?"Ananda Groag - Reframe.space  
16:45 uur   Start Expert Kennistafels (stel al uw vragen aan verschillende experts thematafels)*
17.00 uur   Fleet Lounge (netwerkborrel)
19.00 uur   Einde

*De kennistafels worden gehost door experts uit de sector en zullen op verschillende thematafels (informatie volgt binnenkort) al uw vragen proberen te beantwoorden waar u in uw dagelijkse praktijk mee te nmaken krijgt.

De Fleet Lounge is het kennis en netwerk event, specifiek voor wagenparkbeheerders en beslissers omtrent zakelijke mobiliteit. U kunt tijdens de Fleet Lounge in een prettige omgeving netwerken, en kwalitatief hoogwaardige informatie verkrijgen van onze partners omtrent wagenparkbeheer & mobiliteit. Daarnaast is er uiteraard de mogelijk om kennis te delen met uw collega Fleetowner. De Fleet Lounges vinden plaats in Hotel van der Valk Houten.

Reserveer donderdag 19 september 2019 in uw agenda voor de Fleet Lounge en download hier uw vCalendar of iCalendar 

Het bezoeken van de Fleet Lounge is gratis voor fleet-, hr-, financiele-, mobiliteits-managers, wagenparkbeheerders en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor de mobiliteit en het beheer van het wagenpark binnen de organisatie. Toeleveranciers betalen een toegangsprijs van € 189,- excl. 21 % BTW.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors