Premium Partners

Hoe ziet de toekomst van uw 'Grijze vloot' eruit?

Op dinsdag 13 november is er weer een Fleet Lounge. Deze vindt deze keer plaats op Bestelauto Expo 2018 in Expo Houten. Bezoekers aan dit 2daagse vakevenement kunnen kennismaken met alle denkbare aspecten van de lichte bedrijfswagen.

Ze krijgen tijdens het evenement niet alleen aankoopadvies, maar kunnen zelfs ter plaatse hun bestelauto inruilen voor een nieuwe. Verder is er veel aandacht voor de inrichting, in- en ombouw, leasing en financiering, telematica en fleet-managementsystemen, belettering, onderhoud en banden.
Bent u wagenparkbeheerder of Fleetmanager en beheert u ook een 'grijs wagenpark', dan nodigen wij u graag uit hiervoor kosteloos aan te melden via onderstaande button.

Programma Fleet Lounge dinsdag 13 november 
(10.00 tot 21.00 uur Bestelauto Expo 2018 beursvloer) 

  • 14:30 uur  Ontvangst bezoekers Fleet Lounge (Let op: Expo Houten - Meidoornkade 24)
  • 15.30 uur: Verduurzamen van je grijze vloot, gewoon doen! Gertjan Sybrandi, mobiliteitsmanager bij Stedin, deelt zijn ervaringen en behoedt u voor de valkuilen.
  • 16.00 uur: De (autonome?) bestelauto van de toekomst door Carlo van der Weijer – Directeur Smart Mobility van TU Eindhoven
  • 17.00 uur: Fleet Lounge (netwerkborrel)

Reserveer dinsdag 13 november vast in uw agenda en download hier uw vCalendar of iCalendar

Het bezoeken van de Fleet Lounge is alléén gratis voor fleetmanagers, mobiliteitsmanagers en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor wagenparkbeheer en mobiliteit binnen de organisatie. Dienstverleners en toeleveranciers aan de fleetsector betalen een toegangsprijs van € 199,- excl. 21 % BTW. Het bezoeken van de Bestelauto Expo is gratis en aanmelden hiervoor kan op deze pagina.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors

Organisatie en mediapartner