Hoe reëel is een 100% elektrisch wagenpark?

De energietransitie in ’s lands wagenpark is volop gaande, wat de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Niet alleen overtreft de vraag naar vol-elektrische auto’s het aanbod, de verwachtingen van deze BEV’s blijken in de praktijk nogal eens af te wijken van de theorie. En daar komen ‘laadproblemen’ nog eens bij…. Wordt er misschien niet teveel ingezet op vol-elektrisch?

Volgens onderzoek van TNO, zal de verbrandingsmotor nog tot 2050 nodig zijn, om de energietransitie mogelijk te maken. Dus naast batterij-elektrische auto’s, ook hybrides, brandstofcelauto’s en auto’s met een interne verbrandingsmotor. Wat betekent dit allemaal voor uw wagenparkbeleid? Zit u wel op het juiste spoor?

Wij nodigen u daarom uit mee te praten over dit thema op het Fleet Event van donderdag 21 maart 2019, wederom in Hotel van der Valk Houten. Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark? Dan kunt u zich nu aanmelden via deze link.

Programma
10:30 uur    Ontvangst ‘Fleet Ladies’
11:00 uur    Start presentatie voor ‘Fleet ladies’ 
12:00 uur    Ontvangst bezoekers Fleet Event 2019 (incl. lunch en vanaf hier ook voor 'Fleet Men )
13:00 uur    Start plenaire programma
14:00 uur    1ste ronde break-out sessies
14:30 uur    Pauze
15:00 uur    2de ronde break-out sessies
15:30 uur    Pauze
16:00 uur    Afsluitende plenaire sessie
17:00 uur    Aangeklede netwerkborrel 
19:00 uur    Einde Fleet Event

Binnenkort informeren wij u verder over het inhoudelijke programma. Mis dit kennis- en netwerkevenement niet en meld u nu aan via onderstaande button!

Reserveer 21 maart vast in uw agenda en download hier uw vCalendar of iCalendar

Het bezoeken van het Fleet Event is gratis voor fleet-, mobiliteitsmanagers en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor wagenparkbeheer binnen de organisatie. Dienstverleners en toeleveranciers betalen een toegangsprijs van € 299,- of een Pass-Partout ticket voor alle bijeenkomsten in 2019 (2 x Lounge en 1 x Event) voor € 599,- excl. 21 % BTW.

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors