Bezoekersreglementen

Het Fleet Event is gericht op specifieke kerndoelgroepen:

 1. De primaire doelgroep voor het congres bestaat uit iedereen die verantwoordelijk is voor en/of betrokken is bij fleetmanagement, wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement binnen een organisatie, welke niet valt in de tweede doelgroep als hieronder beschreven. Ook vertegenwoordigers van branche- en beroepsvereniging(en) vallen binnen deze doelgroep.

  Onder de primaire doelgroep vallen onder meer de volgende functies: fleetmanagers en fleetowners, wagenparkbeheerders, facility managers, financiële managers, HR-managers, algemeen directeuren, inkopers, lease- en fleetcoördinatoren, beleidsmedewerkers en overheidsfunctionarissen met een vloot vanaf min. 25 objecten.

  Afgevaardigde vanuit de toeleverancierssector als Fleetowner of wagenparkbeheerder vallen niet in de primaire doelgroep.

  Voor iedereen die valt onder de primaire doelgroep, is de toegang gratis na beoordeling van de organisatie. Er is geen maximum gebonden aan het aantal afgevaardigden namens een bedrijf, op voorwaarde dat wordt vastgehouden aan de genoemde functies.

  Aanmelden voor deze doelgroep is kosteloos via deze link!

 2. De secundaire doelgroep bestaat uit: directieleden en medewerkers van toeleveranciers en dienstverleners aan de bovenstaande primaire doelgroepen. Ondermeer bedrijven die zich richten op: telematica, opleiding en personeel, lease en rentals, importeurs, dealerbedrijven, inrichters, consultansy en outsourcing van wagenparken, assurantie, data, ict oplossingen, verzekeringen, leveranciers van ROB, brandstof en mobiliteitskaarten, fysieke en online autoveilingen, schadeherstellers en alle overige op fleet en wagenparkbeheer gerichte dienstverleners.

  Daarbij geldt een aantal aanvullende voorwaarden:
 • Maximaal 2 personen als afvaardiging van één single holding/moeder en/of filiaalbedrijf kunnen het evenement bezoeken als bezoeker uit de tweede doelgroep;
 • Maximaal 20% van het totaal aantal bezoekers/online deelnemers op het event en/of de lounges mogen afkomstig zijn uit deze tweede bezoekers-doelgroep;
 • Er wordt voor- of achteraf geen restitutie en/of korting verstrekt voor het niet bijwonen van een van de Lounges of het Fleet Event. Dit conform de algemene voorwaarden.

De toegangstarieven voor 2020 zijn vastgesteld op:

 • Een losse ticket voor de Fleet Lounge Live! op 24 juni 2020 kost € 0,- (ter introductie)
 • Een losse ticket voor de Fleet Lounge Live! op 30 juli 2020 kost € 49,- 
 • Een losse ticket voor de Fleet Lounge Live! op 27 augustus 2020 kost € 49,- 
 • Een losse ticket voor de Fleet Lounge Live! op 30 september 2020 kost € 49,- 
 • Een losse ticket voor het Hybride Fleet Event op 30 oktober 2020 kost € 295,-

Bent u een vertegenwoordiger van de media of pers, vraag dan via deze link uw pers accreditatie aan

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. Definitief geregistreerde bezoekers van de Fleet Lounges en het Fleet Event gaan akkoord met de algemene voorwaarden van EXPOMotion welke op te vragen zijn via info@expomotion.nl. De organisatie is gerechtigd uw registratie te annuleren en u de toegang te weigeren zonder reden van opgaaf.

 

Blijf op de hoogte! Meld u aan voor onze nieuwsbrief:

Sponsors